Darttorsdag

Ställning


Dart 2023.xlsx

Efter medlemsmötet i torsdags där tävlingskommittén presentera en rad olika förslag utifrån de önskemål som kommit in så röstades följande förslag igenom:

Med start nu på torsdag den 1a februari.

Vi kommer köra 12 torsdagar i rad. Paus på skärtorsdagen och på kristi himmelsfärdsdag. Då satsar vi på någon annan tävling de torsdagarna. (Info kommer när det närmar sig).

Vi kommer köra bäst av 3, fram till semi/final som är bäst av 5. (Undantag kan göras för 3-manna pooler och om vi är få på plats)

TK kommer ta fram ett pilsnitt på varje spelare till nu på torsdag som bestämmer vad du kommer starta på. Nya spelare får ett medianvärde av lägst och högst värde på oss andras SP (Startpoäng).

Dina sista! 10 matcher på dart-torsdagar kommer ge ett nytt pilsnitt och detta kan då ändra din startpoäng upp eller ner beroende på hur du spelar. Ev. nya startpoäng kommer varje torsdag. Obs. Du måste spela minst 10 matcher innan ett nytt snitt kan tas fram.

Dvs. Du får inga extrapoäng som tidigare. Dina SP (eller ditt HCP om du vill kalla det så), kommer stå kvar så länge ditt pilsnitt inte ändras.

De 24st som är i topp i rankingen efter 12 dart-torsdagar går till Grande finale, som spelas som en rak final, men där placering 1-4 lottats fram 2 platser i stegen och där placering 5-8 lottas fram en placering.

Rankingpoäng i tabellen och hur man får dessa behålls som tidigare säsong.

TK tackar för intresset att vara med och påverka och nu har vi ett nytt spelsätt att utvärdera efter säsongen.

Välkomna till Nyköpings Dartklubb & Brovakten